Senki nem menekül: zivatarok tarolják le az országot, jégeső, viharos szél jöhet

MTI   
  Megosztom
Senki nem menekül: zivatarok tarolják le az országot, jégeső, viharos szél jöhet

Szombaton napközben elsősorban az ország délkeleti, keleti felén valószínű zivatarok kialakulása, és akár heves zivatarok is lehetnek - írta a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán péntek este.

Azt írták: péntek este kis eséllyel a délnyugati, nyugati határ mentén, majd éjszaka elsősorban az északi országrészben fordulhatnak elő zivatarok. Szombaton napközben elsősorban az ország délkeleti, keleti felén valószínű zivatar, és nagy területen, akár több hullámban heves zivatarok is kialakulhatnak.

A HungaroMet Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy az időjárási helyzetre tekintettel akár a legmagasabb fokú, piros riasztást is kiadhatják.

Közölték azt is, hogy az éjszaka érkező hidegfront hatására az ország északi, északnyugati felén megszűnik a hőség, de a Dunántúl délkeleti részén, valamint az Alföldön északnyugatról délkelet felé haladva egyre magasabb középhőmérséklet valószínű, elsősorban Csongrád-Csanád és Békés vármegyében a napi középhőmérséklet értéke meghaladhatja a 29 Celsius-fokot.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zivatar

jégeső

időjárás

időjárás előrejelzés