Redőnyöket lehúzni, klímát bekapcsolni, kiadták a figyelmeztetést: térképen a hétvégi kánikula

HelloVidék   
  Megosztom
Redőnyöket lehúzni, klímát bekapcsolni, kiadták a figyelmeztetést: térképen a hétvégi kánikula

Az ország egyes vidékein napközben akár 35 fok is lehet, éjszakára azért elviselhetőre hűl a levegő, de hozzuk a részleteket!

Szombaton nagyrészt felhőtlen, zavartalanul napos, csapadékmentes időre van kilátás. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, de az Észak-Dunántúlon időnként megélénkül, az északnyugati határnál néhol megerősödik a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 30, 35 fok között várható. Késő estére 20 és 27 fok közé hűl le a levegő - írta a Kiderült.

Vasárnap derült lesz az ég, majd a déli órákban északnyugat felől egy szakadozott felhősáv érkezik, mely délkelet felé vonul. Emellett is sok napsütésre számíthatunk. Hazánk északnyugati felén néhol előfordulhat zápor, zivatar. A déli szelet élénk, délutántól az északnyugati, északi szelet egyre többfelé erős lökések kísérik. A hőmérséklet délután 32, 38 fok között alakul.

És akkor lessünk be a jövő hét nyitányába is: hétfőn derült, napos idő várható, főleg keleten kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északi, északnyugati szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A minimum-hőmérséklet 13, 22, a maximum 27, 32 fok között lesz.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

kánikula