Nem sokáig élvezhetjük a jó időt? Mutatjuk, mire számíthat, aki kirándulást tervez

HelloVidék   
  Megosztom
Nem sokáig élvezhetjük a jó időt? Mutatjuk, mire számíthat, aki kirándulást tervez

Ma szinte zavartalan napsütésre számíthatunk, majd éjszaka fátyolfelhők sodródnak fölénk. Csütörtökön a változó mennyiségű, és időszakosan akár meg is vastagodó fátyolfelhőzet, illetve a képződő gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre van kilátás - írja a HungaroMet előrejelzése.

Mint írják, csapadék hazánk nagy részén továbbra sem várható, de holnap délutántól a nyugati, északnyugati, esetleg az északi tájakon kevés helyen kialakulhat zápor, zivatar. A légmozgás nagyrészt mérsékelt marad, zivatarok környezetében lehet szélerősödés.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet nagyrészt 12 és 18 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken 10, a vízparti, belvárosi részeken pedig 20 fok körüli értékeket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön már 32 és 37 fok között várható.

Holnap délutántól a nyugati, majd estefelé kis eséllyel az északi országrészben is előfordulhat egy-egy mérsékelt zivatar. Ezeket intenzív csapadék, átmeneti szélerősödés, esetleg apró szemű jég (< 1-2 cm) kísérheti. Az Északi-középhegység térségének kivételével 25 fok felett, a középső és a déli, délkeleti országrészben többfelé 27 fok körül alakulhat a napi középhőmérséklet.

Forrás: HungaroMet
Forrás: HungaroMet

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

zivatar

vihar