Ne indulj útnak enélkül: íme, a hétvége időjárása, ha szabadtéri programra készülsz!

MTI   
  Megosztom
Ne indulj útnak enélkül: íme, a hétvége időjárása, ha szabadtéri programra készülsz!

Kisütött a nap, de vajon meddig marad velünk a jó idő? Most kiderül, meddig élvezhetjük a vénasszonyok nyarát!

Az Időkép előrejelzése szerint csütörtökön az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, eleinte csupán nyugaton, míg délután északkeleten lehet időnként több felhő az égen. Itt néhol előfordulhat futó zápor is. A keleti-északkeleti szelet sokfelé élénk, északon helyenként erős lökések kísérhetik. Délután 21-26 fokot mérhetünk.

Pénteken is sok napsütésre készülhetünk, jelentéktelen zápor legfeljebb nyugaton fordulhat elő. Északon, északkeleten és a Dunántúl déli-délnyugati részén időnként megélénkülhet a keleties szél. Hajnalra 8 és 14, a szélvédett völgyekben 5-7 fokig csökken a hőmérséklet, majd napközben 21-26 fokig melegszik a levegő.

Hétvégén sok napsütésre számíthatunk, említésre méltó csapadék sehol sem várható. A reggelek helyenként párásak, ködösek lehetnek. Már csak néhol élénkülhet meg a szél napközben. A hajnalok hűvösek lesznek. Délutánonként 21-26 fokot mutathatnak a hőmérők.

A vénasszonyok nyara a jövő hét első napjaiban is kitart. Sok napsütés várható, legfeljebb kedden estefelé a Dunántúlra érkezhet csapadék. A déli-délkeleti szél hétfőn a Dunántúlon, kedden már többfelé feltámadhat. A maximumok 22 és 27 fok között alakulnak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzés

időkép

vénasszonyok nyara