Vigyázz: kamu gázszerelők húzzák le a gyanútlan magyarokat

MTI   
  Megosztom
Vigyázz: kamu gázszerelők húzzák le a gyanútlan magyarokat

Több visszaélés történt a Nemzeti Közművek (NKM) földgázszolgáltatójára hivatkozva az utóbbi időszakban: a csalók szükségtelen műszaki beavatkozások elvégzésére kötnek szerződést az NKM ügyfeleivel, majd nem teljesítik a megbízást - közölte a társaság szerdán.

Az NKM felhívta a figyelmet arra, hogy alkalmazottai és megbízottjai külön kérés nélkül kötelesek felmutatni arcképes igazolványukat. A gázmérőt leolvasó, vagy szerelési munkákat végző dolgozóknak nincs felhatalmazásuk arra, hogy készpénzt vegyenek át az ügyfelektől, és az NKM semmilyen esetben nem végez helyszínen készpénzben fizetendő munkát - közölte a társaság.

Kiemelték azt is, hogy a cég szerelői nem kötnek helyszíni szerződéseket, az ügyfeleket kéretlenül nem keresik meg. A közlemény szerint a Nemzeti Közművek elhatárolódik minden nem hivatalos úton történő megkereséstől, csalási kísérlettől, ezek felderítésében együttműködik a rendőrséggel.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csalás

csaló

nkm

nemzeti közművek

földgáz

szolgáltató

átverés

szerelő