Hihetetlen csalás: fénymásolt pénzzel fizetett több szálláshelyen egy férfi

MTI   
  Megosztom
Hihetetlen csalás: fénymásolt pénzzel fizetett több szálláshelyen egy férfi

Fénymásolószalonban készített egy férfi hamis 500 eurósokat, melyeket Csongrád megyei szálláshelyeken próbált felhasználni.

Eljárás indult egy férfi ellen pénzhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt

- közölte Szanka Ferenc, a megyei főügyészség szóvivője.

A férfi pénteken előbb egy szegedi, majd vasárnap egy mórhalami szálláshelyen foglalt szállást a gyanú szerint. Először Szegeden fizetett hamis 500 euróssal, majd már a szobát nem foglalta el, hanem a visszajáró átvétele után távozott a helyszínről.

Két nap múlva Mórahalmon ismét próbálkozott, ám a recepciósnak gyanús lett, hogy a férfi csak a visszajáró pénz átvétele után akarta a bejelentő lapot kitölteni. Az átvett bankjegyet jobban megnézve észrevette, hogy hamis, majd értesítette a rendőrséget, akik rövid időn belül elfogták a menekülni próbáló gyanusítotatt. A férfitól a rendőrök további - feltehetően hamis- bankjegyeket foglaltak le, melyeket valószínűleg egy fénymásolószalonban nyomtatott.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

csaló

pénzhamisítás

pénz

bűn

csongrád megye

hamis