Koronavírus: szerdán döntenek a kijárási korlátozás jövőjéről

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: szerdán döntenek a kijárási korlátozás jövőjéről

Péntek reggel adott interjút Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak, amelyben kitért a koronavírussal szembeni védekezésre, a kijárási korlátozás jövőjére és beszélt a gazdasággal kapcsolatos tervekről is - írja a Pénzcentrum.

A Pénzcentrum információi szerint a miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjút pénteken, ahol téma volt a koronavírussal szembeni védekezés, a kijárási korlátozás jövője és a gazdasággal kapcsolatos tervek. A miniszterelnök szerint húsvétkor elmélyültebb gondolkozásra lesz lehetőség és lesz gondolkodni valónk a jövőnkről. A legfőbb kérdés pedig az, hogy meddig kell vállalni ezeket a korlátokat? A kijárási korlátozás jelenleg szombatig (április 11.) érvényes.

Szerdán dönthet a kormány a kijárási korlátozás jövőjéről

- mondta Orbán Viktor.

Arra kérdésre, hogy mit tesz a kormány a munkahelyek megtartásáért, azt válaszolta a miniszterelnök, hogy elsősorban támadni kell.

Megváltoztak a körülmények, de a célok nem változtak. Nem lesz segélyalapú gazdaság, helyette törekszünk a munkaalapú gazdaság felé.

Elmondta, hogy kedden mutatják be a 4 pontos gazdaságélénkítő tervet, aminek az első két fejezete a munkahelyek megőrzéséről és új munkahelyek teremtéséról szól majd.

Meggyőző, nagy erejű terv lesz, hétfőre el is készül.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

orbán viktor

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány