A Tiszából mentettek ki egy bajba jutott nőt: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
A Tiszából mentettek ki egy bajba jutott nőt: mutatjuk a részleteket

Tegnap a délutáni órákban érkezett a hír, hogy Szegednél a Tisza közepén magatehetetlenül sodródik egy nő. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság kollégái azonnal elindultak a folyón, majd rövid időn belül megtalálták a nőt és azonnal megkezdték a mentést - írja a Szoljon.

A portál szerint a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság kollégái kimentettek a Tiszából egy nőt, aki a folyó közepén sodródott.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés 2020. augusztus 2-án 17 óra 25 perc körül, hogy Szegednél a Tisza közepén magatehetetlenül sodródik egy nő

- írták.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság kollégái azonnal elindultak a folyón, majd rövid időn belül megtalálták a nőt és azonnal megkezdték a mentést. A vízirendőrök mentőpatkóval magukhoz húzták és beemelték a hajóba az asszonyt, aki elmondta, hogy öngyilkossági szándékkal ment a vízbe. A mentőszolgálat munkatársai további ellátás céljából kórházba szállították a kimentett nőt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

tisza

mentés

vízimentő

víz

folyó