Ilyen idő lesz a hosszú hétvégén: mutatjuk, mire lehet számítani

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen idő lesz a hosszú hétvégén: mutatjuk, mire lehet számítani

Pénteken lesz a legmelegebb a héten. Íme a részletek az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján!

Az október 23-i hosszú hétvégén szerencsénk lesz az időjárással: megmarad az enyhe idő, sőt, pénteken a déli tájakon 20 foknál többet is mérhetünk. Ezen a napon lesz egyébként a legmelegebb a héten. Íme a részletek az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján!

Pénteken délen változóan felhős idő várható hosszabb-rövidebb napsütéssel. Északon felhős, párás, helyenként tartósabban ködös idő valószínű. Számottevő csapadék nem lesz. Az északi megyékben többnyire mérsékelt marad a légmozgás, délen sok helyütt megélénkül a nyugati, délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 22 fok között alakul, északon lesz a hűvösebb idő.

Szombaton éjszaka nyugat felől megnövekszik, délután szakadozik, csökken a felhőzet, szórványosan várható eső, zápor. A délnyugati szél északnyugatira fordul, és megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

Vasárnap eleinte változóan felhős, majd délkelet felől megnövekszik a felhőzet. Főként délkeleten, keleten valószínű eső, záporeső. Az északi, északkeleti szél sokfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

ősz

hosszú hétvége