Vadonatúj naperőműparkot kapott ez a település: 60 család fűthet így mostantól

MTI   
  Megosztom
Vadonatúj naperőműparkot kapott ez a település: 60 család fűthet így mostantól

Szociális naperőműparkot helyeztek üzembe, így 60 olyan család jut biztonságos elektromos energiához, elektromos fűtéshez a településen, ahol 3 évnél fiatalabb gyereket nevelnek.

Szociális naperőműparkot helyezett üzembe a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az E-ON Hungária segítségével a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn a Felzárkózó települések program részeként - jelentette be az MMSZ alelnöke hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten. Vecsei Miklós - aki egyben felzárkózásért felelős miniszterelnöki biztos - közölte, hogy a projektnek köszönhetően

Kiss Attila, az E-ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója közölte, a projekt 100 millió forintos költségének 80 százalékát a kormányzat biztosította a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül, 20 százalékkal pedig az E-ON járult hozzá a megvalósításhoz.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

naperőmű

naperőmű-park

magyar máltai szeretetszolgálat

elektromos energia

elektromos fűtés