Fantasztikus győzelem: megint a miskolci mézeskalács-villamos lett a legszebb a nemzetközi versenyen

HelloVidék   
  Megosztom
Fantasztikus győzelem: megint a miskolci mézeskalács-villamos lett a legszebb a nemzetközi versenyen

A versenyben lehetett szavazni többek között amszterdami, bázeli, pozsonyi, grazi, hannoveri és zürichi villamosokra is, de végül ismét a miskolci lett a befutó.

Nemzetközi versenyen választották meg a miskolci mézeskalács-villamost a legszebb adventi villamosnak - derül ki a MVK Zrt. Facebook-posztjából. Mint írják, a miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh portálon meghirdetett nemzetközi szavazáson

A versenyben lehetett szavazni többek között amszterdami, bázeli, pozsonyi, grazi, hannoveri és zürichi villamosokra is. A miskolcin kívül még két magyar jármű képviseltette magát, a budapesti fényvillamos és a szegedi adventi villamos.

<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/mvkzrt/posts/3917478248262209" data-width="500" data-show-text="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/mvkzrt/posts/3917478248262209" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>Győzött a mézeskalács villamosunk, nagyon köszönjük a támogatásotokat!
A miskolci adventi villamos az MHD86 nevű cseh...</p>Közzétette: <a href="https://www.facebook.com/mvkzrt/">MVK Zrt.- A megbízható útitárs</a> –&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/mvkzrt/posts/3917478248262209">2021. január 3., vasárnap</a></blockquote></div>

Címkép: MVK Zrt. Facebook

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mézeskalács

miskolc

villamos

adventi villamos

győzelem

szavazás