Pokoli napokat éltek át: holttestet találtak ma hajnalban a lángoló családi házban

HelloVidék   
  Megosztom
Pokoli napokat éltek át: holttestet találtak ma hajnalban a lángoló családi házban

A hét negyedik napján már az ötödik halálos lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat. Csütörtök hajnalban fél három körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres családi ház Siklóson a Váralja utcában.

A házban egy nyolc négyzetméteres hálószoba teljes terjedelmében, az előszoba pedig részben égett. A tizenkét négyzetméteren pusztító lángok átterjedtek a födémre és a ház tetejére is, ami beszakadt. A tűzoltók egy órán át küzdöttek a lángokkal, mire sikerült megfékezni a tüzet. Az épületből egy gázpalackot is kihoztak, megelőzve egy robbanást.

Az épületben ketten laktak, a másik lakó nem sérült meg. A ház lakhatatlanná vált, elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott. A tűz keletkezésének körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.

Ez már az ötödik tragédiával végződő tűzeset a héten. Hétfő délelőtt Érsekvadkertre riasztották a tűzoltókat, ahol egy parasztházban történt halálos tűzeset. Szerdán három halálos épülettűz is volt: Dobozon egy ház melléképületében, Rákóczifalván egy hálószobában, Kunhegyesen pedig egy ház előszobájában találtak holttestet a tűzoltók

- mondta el Mukics Dániel tűzoltó alezredes.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrofavédelem

tűzoltóság

tűzoltók

holttest

siklós

családi ház

tűz