Lángokban áll a visegrádi hotel: 200 embert menekítettek ki

HelloVidék   
  Megosztom
Lángokban áll a visegrádi hotel: 200 embert menekítettek ki

Szombaton délelőtt kigyulladt a Hotel Silvanus Visegrád épületének felső része és a tetőszerkezete, nagyjából 200-300 négyzetméteren van tűz – erősítette meg a Telexnek olvasójának információját a katasztrófavédelem.

Ahogy a lap írja, a helyszínre sok tűzoltó érkezett, hivatásos önkéntes egységek is kivonultak. Jelenleg is több vízsugárral oltják a lángokat, most az a cél, hogy megakadályozzák a lángok terjedését.

A hotelben kétszáz vendég tartózkodott, a katasztrófavédelem tudomása szerint mindenki időben elhagyta az épületet, de ennek átvizsgálása folyamatban van. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mitől keletkezett a tűz.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hotel silvanus visegrád

visegrád

tűz