Tragédia Zalaegerszegen: halálos áldozatot követelt a lakástűz

MTI   
  Megosztom
Tragédia Zalaegerszegen: halálos áldozatot követelt a lakástűz

Egy korábban keletkezett tűz után holtan találtak egy idős nőt zalaegerszegi otthonában - közölte honlapján szerdán a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Közlésük szerint szerda késő délelőtt érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Zalaegerszegen egy idős nőhöz nem tud bejutni a rokona. A Gesztenyési utcában lévő lakásba a tűzoltók hatoltak be, ahol egy holttestet találtak.

A lakásban a tűzoltók egy korábbi tűz nyomaira bukkantak, de lángok már nem voltak. Nem zárható ki, hogy a tüzet egy elektromos hősugárzó okozta, de annak keletkezési okát és körülményeit még vizsgálják. A katasztrófavédelem arra figyelmeztet, hogy a fűtőberendezéseken és azok közvetlen közelében ne legyenek éghető anyagok, a tragédiák elkerülése érdekében pedig célszerű füstérzékelőt használni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lakástűz

zalaegerszeg

katasztrófavédelem