Búcsút inthetünk az áprilisi nyárnak: brutális lehűlést hoz a hidegfront

HelloVidék   
  Megosztom
Búcsút inthetünk az áprilisi nyárnak: brutális lehűlést hoz a hidegfront

A front előhírnökeként délutántól északon, északnyugaton már záporok, zivatarok alakulhatnak ki, amelyek közül egy-két zivatar hevesebb is lehet, akár szupercellás jegyeket is ölthet – számolt be róla az idokep.hu.

A front holnap átvonul fölöttünk, mögötte a mostaninál mintegy 15 fokkal hidegebb levegő érkezik fölénk. Kedden így már csak egészen délkeleten emelkedhet kicsivel 20 fok fölé a hőmérséklet a délelőtti órákban, ám napközben az ország többi részéhez hasonlóan itt is csökkenni kezd a hőmérséklet.

Az ország északi-északnyugati felén újra előkerülhetnek a vastagabb kabátok, délután mindössze 7-9 fokot mutatnak majd a hőmérők. Szerdára kiegyenlítődik a hőmérséklet, országszerte 12 és 17 fok közötti maximumokra készülhetünk. Tartós eső már sehol sem várható, de elszórtan záporok még kialakulhatnak, a Dunántúlon néhol az ég is megdörrenhet. Az északi-északnyugati szél is főként itt lesz erős.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

időjárás

otthon

hidegfront

kánikula

tavasz

időjárás előrejelzés