Tragédiával is végződhetett volna: itt találták meg a motorjával elkóborolt szombathelyi kisfiút

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédiával is végződhetett volna: itt találták meg a motorjával elkóborolt szombathelyi kisfiút

Megszökött otthonról egy kisfiú: Szombathely legforgalmasabb szakaszán hajtotta a kismotorját szombaton kora este, a Zanati út külső sávjában. Sokan kikerülték, mire megállt egy sofőr, hogy segítsen a bajba jutott gyereken – írja a nyugat.hu.

Arról, hogy a gyermekre vigyázó személy miért nem vette észre nagyjából háromnegyed óráig a kisfiú eltűnését, a portál nem rendelkezik információval.

Sok autó elhaladt a gyerek mellett, én pedig úgy ítéltem meg, hogy veszélyben volt. Kitettem a vészvillogót és megálltam, hogy megkérdezzem, mit csinál ott. Több közlekedő dudált, amiért akadályoztam a forgalmat, egy férfi pedig kikiabált

- nyilatkozta a portálnak a gyermeket megtaláló férfi.

Amikor kérdeztük, akkor elmondta, hogy egyedül van és nem tudta megnevezni a szüleit, vagy hogy ők hol vannak. Megszeppent és egyszer megpróbált eliszkolni, de nem engedtük. Tárcsáztam a 112-t és a rendőrök hamar kiértek.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság szombaton, 19:24-kor a Facebookon kért segítséget az internetezőktől: ez alkalommal rendhagyó módon nem egy eltűnt kisgyereket, hanem egy utcán, veszélyes környezetben megtalált gyermek szüleit keresték. A fiú egyik hozzátartozója azonnal reagált a posztra és hamarosan jelentkeztek is érte a rendőrségen.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szombathely

otthon

család

rendőrség

gyerek