Megtörtént az átadás: új kezelőhelyiség nyílt a betegeknek a vidéki nagyvárosban

MTI   
  Megosztom
Megtörtént az átadás: új kezelőhelyiség nyílt a betegeknek a vidéki nagyvárosban

Átadták az immunterápiás kúrában részesülő onkológiai betegek új kezelőhelyiségét a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinikáján pénteken.

A fekvőbetegosztályon 15 millió forintból létrehozott kúraszoba komfortosabb körülményeket biztosít a betegeknek és a melanómacentrumként is működő klinika munkatársainak, mint az ellátásra mostanáig kijelölt ambuláns helyiség.

Az új, korszerű kezelőhelyiségbe megfigyelőállomás, 5-6 beteg egyidejű kezelésére alkalmas fotelágyak és új bútorzat került, a kezelő mellett orvosi szobát alakítottak ki

- tették hozzá.

A PTE kiemelte: a dermato-onkológiai betegek száma folyamatosan nő, a tudomány fejlődésével bővül a kezelésekre javasoltak köre, változik a terápia módja.A kúraszerű ellátást igénylő betegek száma heti 3-5-ről 30-35-re emelkedett az elmúlt években, és ennek további növekedése várható a jövőben.

Jelezték, azzal, hogy egyszerre több beteg gyógyítását tudják végezni a most átadott kezelőhelyiségben, felszabadulnak az eddig erre a célra használt rendelők, így rövidül a kezelésre várakozás ideje, hatékonyabbá válik a betegellátás.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

pécs

klinika

átadás