Vádat emeltek a kazincbarcikai szatír ellen: január óta mutogatta magát a város lakóinak

MTI   
  Megosztom
Vádat emeltek a kazincbarcikai szatír ellen: január óta mutogatta magát a város lakóinak

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki fél éven keresztül mutogatta magát Kazincbarcika parkjaiban - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Jogg Zsolt tájékoztatása szerint a férfi ez év január végétől június elejéig összesen kilenc alkalommal mutogatta magát a város parkjaiban, útmenti fás, bokros területeken a nappali órákban, eltérő időpontokban.

Cselekményét felnőtt járókelők és az önkormányzati rendészet munkatársai is észlelték, és értesítették a rendőrséget. Az ügyészség a büntetlen előéletű, letartóztatásban lévő vádlottal szemben fogházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott - olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

kazincbarcika

szatír

bűncselekmény

vádemelés