Dübörög a drogkereskedelem Hajdú-Biharban: három dílert is lefülelt a rendőrség

MTI   
  Megosztom
Dübörög a drogkereskedelem Hajdú-Biharban: három dílert is lefülelt a rendőrség

Kábítószer-kereskedelem miatt a Debreceni Járásbíróság elrendelte egy polgári és két prügyi férfit letartóztatását pénteken - közölte az ezt megelőző rajtaütési akciót vezető, Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggel az MTI-vel.

A letartóztatottak három társa szabadlábon védekezhet - tették hozzá. A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári és öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütöttek rajta a hálózat tagjain. A hajdúnánási rendőröknek 2024 tavaszán jutott a tudomásukra, hogy egy polgári férfi új pszichoaktív anyagot árul a településen.

A gyanúsítottakat összehangolt, több vármegyét érintő akcióban fogták el július 17-én hajnalban. A nyomozás adatai szerint az elkövetők elfogásukig rendszeresen árultak tiltott szert hajdú-bihari, borsodi és Szabolcs vármegyei fogyasztóknak. Velük szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indult eljárás.

A nyomozók három embert bűnügyi őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatásukat, amit a Debreceni Járásbíróság július 19-én, pénteken elrendelt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hajdú-bihar

drogkereskedő

díler

otthon

rendőrség

bűncselekmény

kábítószer