Egy zsák pénzt kapott ez a vidéki város: erre fordítják az összeget

MTI   
  Megosztom
Egy zsák pénzt kapott ez a vidéki város: erre fordítják az összeget

Újabb bölcsőde épül Keszthelyen, megépítésére a város 420 millió forintot nyert el.

A település Magyarország helyreállítási és ellenállóképességi tervének keretéből kapja meg e célra a 100 százalékos intenzitású támogatást. Keszthelyen jelenleg egy önkormányzati tulajdonú, 72 férőhelyes bölcsőde működik, de az évek óta jellemző férőhelyhiány miatt szükségessé vált egy új intézmény kialakítása.

A beruházás része a játszókert kialakítása, udvari játékok, párakapu telepítése, valamint az épület belső bútorzatának és berendezési tárgyainak beszerzése.

Az új bölcsőde építését és berendezését a közbeszerzésen nyertes kivitelezőnek 2025. június végére kell befejeznie.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

bölcsöde

keszthely

fejlesztés