Botrányos bűncselekmény Zádorfalván: 15 éves lányt erőszakolt meg két tinédzser fiú

24.hu   
  Megosztom
Botrányos bűncselekmény Zádorfalván: 15 éves lányt erőszakolt meg két tinédzser fiú

A nyomozás adatai szerint a 15 éves lány hazafelé tartott a biciklijével, amikor leszólította őt három falubeli fiatal. A beszélgetés során a két gyanúsított megkérte a lányt, hogy menjen velük, mert mondani akarnak neki valamit. A tinilány elkezdte követni őket, és amint egy külterületi részhez értek, a két gyanúsított behúzta őt az út mellett található, kétszintes, elhagyatott pinceházba, ahol mindketten, erőszakkal, szexuális cselekményt végeztek vele, majd megfenyegették a lányt, hogy erről senkinek se beszéljen – számolt be a történtekről a 24.hu.

Homa-Hajdu Eszter Júlia, a Miskolci Törvényszék szóvivője a lap megkeresésére azt mondta, hogy a bíróság négy hónapra elrendelte a két fiatalkorú gyanúsított nyomkövetős, bűnügyi felügyeletét, azzal, hogy engedély nélkül nem hagyhatják el a lakhelyüket. A gyanúsítottak cselekménye minősített szexuális erőszak bűntettének is minősülhet, bizonyítottság esetén.

A bíróság álláspontja szerint az is feltehető, hogy a gyanúsítottak, a bizonyítási eszközök elrejtésével vagy a sértett és a tanúk befolyásolásával, megnehezítenék a bizonyítási eljárást. A bíróság, mindezeket mérlegelve, négy hónapra elrendelte a két fiatalkorú gyanúsított nyomkövetős, bűnügyi felügyeletét. A végzés végleges.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szexuális erőszak

bántalmazás

kiskorú

otthon

bűncselekmény