Koncertekkel vár a triatlon világkupa: ezeket az együtteseket nem lehet kihagyni!

MTI   
  Megosztom
Koncertekkel vár a triatlon világkupa: ezeket az együtteseket nem lehet kihagyni!

Sok újdonságot és hazai sztárparádét ígérő koncerteket illesztettek be az idei programba a július 10-14. között sorra kerülő tiszaújvárosi XXI. MOL Triatlon Nagyhét házigazdái.

A Nagyhét fő attrakciója továbbra is a világkupa lesz, amely része a 2020-as tokiói olimpia kvalifikációs sorozatának, és ahol hagyományosan rajthoz állnak a sportág legjobb magyar versenyzői. A rangos erőpróba felvezetése az ETU junior Európa-kupa és a Magyar Utánpótlás Gála lesz.

A szervezők tájékoztatása szerint a megújuló eseménysorozat a korábbinál rövidebb időszak alatt, ennek megfelelően sokkal koncentráltabb formában, intenzívebb élményt kíván nyújtani a városba látogatóknak.

A szabadidősportos versenyek közül ezúttal sem marad el a kerékpár, a futás és a sakk, valamint a Turista Triatlon, új elemként pedig megrendezik a "Tiszaújváros Warriort". Utóbbiban a város szívében felépített akadálypályán meghívott ismert emberek és civilek mérik össze magukat.

Tiszaújvárosban a kísérő programok között kiemelt szerepet kap a gasztronómia, azon belül a Bogratlon bográcsfőző fesztivál, emellett a rendezők nívós gyermekprogramokat állítanak össze, benne a kedvelt játszóházzal. Az idei koncerteken Magyarország legnépszerűbb előadói közül fellép az Edda, a Neoton Sztárjai, a Quimby, a Punnany Massif, a Jetlag és a Wellhello.

Fotó: MTI/Vajda János

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

triatlon

koncert

zene

sport

verseny

tiszaújváros

zenekar