Izmos lesz a felhozatal: ők lesznek a Tiszafüredi Halasnapok sztárvendégei

MTI   
  Megosztom
Izmos lesz a felhozatal: ők lesznek a Tiszafüredi Halasnapok sztárvendégei

Több tízezer érdeklődőt várnak a július 12. és 14. között zajló, a város önkormányzata által szervezett Tiszafüredi Halasnapokra, amelyen többek között karnevál, koncertek, főzőverseny, légi bemutató szerepel a programok között - közölte Kerekes Sándor sajtókapcsolatokért felelős munkatárs.

A tájékoztatás szerint július 12-én délután a hagyományos karneváli menetben félezer résztvevő vonul majd a városon keresztül.

Július 13-án, szombaton - rossz időjárás esetén vasárnap - Veres Zoltán műrepülő tart légi bemutatót. Hétvégén a Tisza-tó Fővárosa Strandfoci Kupát is megrendezik a szabadstrandon.

A Halételek utcáján az érdeklődők megismerhetik a térség jellegzetes ízeit, ahol többek között halászlé és sült hal lesz kapható. Minden évben a legnagyobb érdeklődéssel kísért program a halászléfőző-verseny, idén ismét a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. szervezésében tartják meg a IV. Tiszai Halételek Fesztiválját a Morotva Kerékpáros Pihenőparkban. Óriásháló segítségével látványhalászat is szerepel a programok között. Az idei rendezvény védnökei Nagy István agrárminiszter és Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője, díszvendég Szolnok városa.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tiszafüred

halasnapok

koncert

légi bemutató

szórakozás

program

programajánló