Elmarad a hétvégi meccs: pozitív lett egy győri játékos koronavírustesztje

MTI   
  Megosztom
Elmarad a hétvégi meccs: pozitív lett egy győri játékos koronavírustesztje

Elmarad a Győri Audi ETO KC hétvégi Bajnokok Ligája-mérkőzése, mert az elutazás előtti PCR-tesztelésen a delegáció egyik tagja pozitív mintát adott.

A Győri Audi ETO KC kézilabdacsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy elmarad a hétvégi Bajnokok Ligája-mérkőzése egy pozitív koronavírusteszt miatt.

A magyar bajnok Montenegróba utazott volna, de a Buducsnoszt Podgorica elleni meccs előtti koronavírusteszten a delegáció egyik tagja fennakadt. A klub nem tette közzé, ki fertőződött meg, csak annyit írt, hogy az illető tünetmentes.

A pozitív eredmény miatt kötelező karanténba vonuló csapat a Mosonmagyaróvár elleni NB I-es találkozót is érinti, ezért kérvényezte az egyesület az MKSZ-től az összecsapás elhalasztását.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-fertőzés

koronavírus-járvány

győr

győri eto