Házasodna a gazda: kiderült, ki maradt együtt a választottjával, és kinél ért véget a szerelem

HelloVidék   
  Megosztom
Házasodna a gazda: kiderült, ki maradt együtt a választottjával, és kinél ért véget a szerelem

A Házasodna a gazda végén három pár alakult, Peti Anettet, Betti Csanádot, Roland pedig Nikit választotta. De együtt is maradtak vajon a műsor után?

Nemrég ért véget a Házasodna a gazda című műsor, amiben négy gazda és egy gazdasszony: Betti, Szabolcs, Peti, Roland és Pisti próbált rátalálni a szerelemre. A műsor végén három pár alakult, Peti Anettet, Betti Csanádot, Roland pedig Nikit választotta. Pisti gazda idő előtt kiszállt a műsorból, míg Szabolcs a választottjával, Edinával együtt úgy döntött, lezárják az ismerkedést. Úgy tudni, hosszú távon csak egy párosnak vált be a dolog.

Mint kiderült, Roland hagyományos módon "elkérte" a szüleitől Nikit a műsor végi külföldi nyaralásra, akik nagyon örültek ennek a gesztusnak. A férfinek már van két gyermeke, akik jól fogadták Nikit, jól sikerült az első találkozás is.

Peti gazda sajnos nem maradt együtt Anettel, azt mondta, az élet hozta így. Ő maga nem érzett átütő érzelmeket kettejük között, a lányt pedig visszaszólította a munka Londonba. Emellett úgy tudni, Betti gazdasszony és Csanád sem maradtak végül együtt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

házasodna a gazda

szerelem

társkereső

műsor