Már javában forog a Keresztanyu új évada: hatalmas fordulatok várhatók Makkosszálláson

HelloVidék   
  Megosztom
Már javában forog a Keresztanyu új évada: hatalmas fordulatok várhatók Makkosszálláson

Az RTL Klubon futó Keresztanyu nem véletlenül lett 2021 első hónapjainak legnézettebb sorozata. Olyannyira népszerű, hogy már el is kezdődött a második évad forgatása.

Eredményes volt Zsiga és Pityke szabadító akciója, Petra hazatérhetett családjához, de ez nem jelenti azt, hogy csökkentek az izgalmak Makkosszálláson. Az RTL Klubon futó Keresztanyu nem véletlenül lett 2021 első hónapjainak legnézettebb sorozata. Olyannyira népszerű, hogy

-derül ki a Fókuszból.

Nekünk az a feladatunk, hogy a történetvezetésben mindig rátegyünk egy lapáttal, minden évadban olyan újabb fordulattal, izgalmakkal jöjjünk, amitől a nézők azt mondják: ez még izgalmasabb, mint az előző évad volt. Erre törekszünk a második évadban is, nagy meglepetésekkel készülünk

- mondta el Hámori Barbara, a sorozat showrunnere. Az is kiderült, hogy a hangulatra eddig sem lehetett panasz, de az, hogy nézők imádják a Keresztanyut, csak növeli a munkakedvet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

keresztanyu

sorozat

rtl klub