Hihetetlen programsorozat a Balatonnál: 15 koncerten tombolhatunk a három nap alatt

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen programsorozat a Balatonnál: 15 koncerten tombolhatunk a három nap alatt

Három nap alatt tizenöt koncertet tartanak a második Pocca Pikniken. A levendulaillattal övezett tágas területen a blues, a rockabilly és a dixieland népszerű képviselői lépnek fel, a programot gasztronómiai kínálat és a gyerekprogramok teszik teljessé - közölték a szervezők az MTI-vel. Mások mellett a Bohém Ragtime Jazz Band, a Benkó Dixieland Band, a Wild Rooster, a Mystery Gang, Little G Weevil és a Jambalaya is fellép a Pocca Piknik Fesztiválon. A Balaton-felvidéki Felsőörs külterületén június 30-án és július 1-jén szól a zene.

Július 1-jén rockabilly péntek lesz. A programot az Alma Zenekar kezdi, majd Pribojszky Mátyás blues-történeti előadása után sorrendben a Naked Truckers, Ed Philips & Tha Memphis Patrol, a svéd Wild Rooster, végül 21 óra 30 perctől a Mystery Gang lép színpadra. A zárónapot, július 2-át blues szombattá nyilvánították a szervezők. A program délután Méhes Csaba & The Brass In The Five zenés gyerekelőadásával veszi kezdetét, a koncertkínálatban sorrendben Suba Attila & Soulfool Band, Jumping Matt & His Combo feat. Horváth Ákos, a Little G Weevil Band feat. Tátrai Tibor, végül a Jambalaya szerepel.

A koncertek után késő este mindhárom napon jam session lesz

A gyerekeknek zenei foglalkoztató és játszósarkot alakítanak ki - a belépés 12 éves korig ingyenes. Levendulaszedésre is lesz lehetőség a helyszínen megvásárolt aratótáskába. A szervezők gasztronómiai kínálattal, többek között barbeque-val, sajtokkal és borokkal készülnek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pocca piknik

felsőörs

dzsessz

fesztivál

koncertek