Ingyen osztják a halat most szombaton a Tiszánál: 5 kilót bárki hazavihet

HelloVidék   
  Megosztom
Ingyen osztják a halat most szombaton a Tiszánál: 5 kilót bárki hazavihet

Az idei évben már a második ingyenes törpeharcsaosztását szervezi meg a Tisza Horgászegyesület - írta meg a Pecaverzum. Ahogy a portál írja, tavaly is nagy sikere volt az akciónak, így idén is folytatódik a kezdeményezés.

Ahogy a lap írja, a Tisza Horgászegyesület tájékoztatása szerint a következő varsafelnézésre március 29-én, szerdán kerül sor, amelyet követőn ismét szétosztják a kihalászott inváziós halakat.

A szervezők külön felhívták a figyelmet arra, hogy aki szeretne saját fogyasztásra vinni a kifogott törpékből az a Szellő út végi halőri bázishoz menjen szerdán 11 órától a saját vödrével és maximum 5 kg-ot adnak személyenként térítésmentesen.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pecaverzum

ingyen hal

tisza

halosztás