Figyelem, drágul a lottó! Ennyi lesz az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó ára

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, drágul a lottó! Ennyi lesz az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó ára

Szeptembertől változik az Ötöslottó, a Hatoslottó, valamint a Skandináv lottó alapjáték ára, továbbá a Joker alapdíja is. A legnépszerűbb számsorsjátékok alapdíjai egységesen 50 forinttal kerülnek majd többe. Az új díjszabás minden nyereménykategóriában nagyobb összegű nyereményt is jelenthet a játékosok számára. A Kenó, Puttó és Luxor játékok alapdíját a módosítás jelenleg nem érinti.

Egységesen 50 forinttal változik a legismertebb számsorsjátékok alapdíja, az első már holnaptól emelkedik. Az Ötöslottó, a Hatoslottó, valamint a Skandináv lottó alapdíjának változásával párhuzamosan a nyereményösszeg is nőni fog, azaz várhatóan több pénzt vihetnek majd haza a szerencsés játékosok minden nyereménykategóriában. Az Ötöslottó esetében például átlagosan 17%-kal fognak nőni a nyeremények, míg a fix nyeremények összege a Joker esetében közel ötödével emelkedik. Ezzel a változással minden játéknál gyorsabban növekszik majd a halmozódó összeg is, és a korábbinál még nagyobb főnyeremények várhatóak hétről-hétre.

A Kenó, Puttó és Luxor játékok alapdíját a jelenlegi módosítás nem érinti, de áremelés ezeknél a termékeknél is várható.

Ezt követi az augusztus 5. 20:30 után feladott szintén 5 hetes Ötöslottó, majd a Hatoslottó (augusztus 6. 17:00-től értékesített játékszelvény) valamint az augusztus 5. 20:30-tól megjátszott Joker is.

Az augusztus első hetében, illetve az azt követően megvásárolt, 5 hetes játékok érintettségéről a következő táblázat ad bővebb tájékoztatást.

Címlapkép: Szerencsejáték Zrt.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szerencsejáték

sorsjegy

nyeremények

lottó

ötöslottó

hatoslottó

skandináv lottó

árváltozás

drágulás