Mellékhelyiségekben kukkolta a nőket a somogyi férfi: mobiljával vette videóra az eseményeket

MTI   
  Megosztom
Mellékhelyiségekben kukkolta a nőket a somogyi férfi: mobiljával vette videóra az eseményeket

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki mellékhelyiséget használó nőkről készített videófelvételeket a tudtukon kívül - közölte a Somogy Vármegyei Főügyészség.

A közlemény szerint a Kaposvári Járási Ügyészség jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat az ügyben. A húszas éveiben járó váci férfi idén májusban és júniusban egy budapesti szórakozóhelyen, illetve nyáron egy Balaton-parti fesztiválon elrejtőzött a nyilvános, a női mellékhelyiséggel szomszédos WC fülkében azért, hogy a mellékhelyiséget használó nőkről titokban videófelvételeket készítsen.

A vádlott a mobiltelefonját a fülkék közös oldalfala felett átemelte, és a készülékkel rögzítette az illemhelyiség használatát

- írták.

A férfi Budapesten, illetve a Balaton-parton egyaránt nyolc-nyolc nőről készített ilyen módon felvételeket, mígnem a férfi cselekményét az egyik sértett észrevette, és előbb a férjét, majd a fesztivál biztonsági szolgálatát értesítette a történtekről.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

somogy megye

kukkolás

videó