Nagy dobásra készülnek Sopronban: nemzetközi sztárokat csábítanának a városba

HelloVidék   
  Megosztom
Nagy dobásra készülnek Sopronban: nemzetközi sztárokat csábítanának a városba

A SopronFest szervezői 2024-ben Pünkösd idején folytatják a megkezdett munkát, amelynek jövőjéről Sopron vezetésével hosszútávú tervet dolgoztak ki. 2024-ben már az idei nézőszám megduplázása a cél, hazai és nemzetközi sztárok részvételével és városszerte kulturális programokkal - írja a Kisalföld.

A pünkösdi hétvégén, azaz május 17 és 19 közt rendezik meg a 2024-es SopronFest kiemelt eseményei, ami megnövelt helyszínnel a Lővérekben várja a szórakozni vágyókat. Városszerte már egy héttel korábban, május 11-től kulturális programok százai várják a közönséget teraszokon, éttermekben, kávézókban, klubokban, utcákon és tereken. Több olyan közönségkedvenc szerepel a programban, akik exkluzív fellépést vállaltak.

A SopronFest egy igazán újszerű formátumot valósít meg a hazai fesztiválpiacon. A helyieket és a Sopronba érkező turistákat jövőre már több színpadon, szabadtéren és fedett helyszíneken várjuk a Lővérekben, de városszerte tucatnyi helyszínen, több száz programon vehetnek részt a fesztiválozók

- tudatta a lappal Farkas Ciprián, Sopron polgármestere.

Szeretnénk, ha az idei évhez hasonlóan a soproniak is kivennék a részüket a szervezői munkából. A SopronFest honlapján várjuk azoknak a vendéglátóknak, szolgáltatóknak vagy akár magánszemélyeknek a jelentkezését, akik saját helyükön, saját szervezésben örömmel kapcsolódnának a programokhoz. Bízunk benne, hogy tovább erősíthetjük azt az üzenetet, hogy Sopron egy színes és vendégszerető fesztiválváros

- mondta a városvezető, majd hozzátette, hogy a fesztivál alapítóival együttműködve hosszútávú tervet dolgoztak ki arra vonatkozóan, hogy milyen irányba kívánják fejleszteni a város új fesztiválját, amely jövőre az idei nézőszám megduplázását tűzte ki célul.

A fesztivál részletes programjával november 27-én jelentkeznek a szervezők. Ezen a napon reggeltől minden órában más-más program prominenseit jelentik majd be. A jegyelővétel pedig december 2-án indul. A kedvezményes, „Hűség jegyek” várhatóan néhány napig állnak majd rendelkezésre, nagy érdeklődésre számítanak ugyanis a szervezők. A szervezők azt is elárulták, hogy a programban „titkos headlinerek” is szerepelnek, akiknek a részvételét egyelőre nem hozhatják nyilvánosságra.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

sopron

fesztivál

fellépők

koncertek

rendezvény

kultúrális program

hellovidek