Bezárt a Tisza-tavi Ökocentrum: eddig nem lesz látogatható az óriásakvárium

HelloVidék   
  Megosztom
Bezárt a Tisza-tavi Ökocentrum: eddig nem lesz látogatható az óriásakvárium

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, Közép-Európa legnagyobb édesvízi akváriuma január 8-án bezárt.

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy a Tisza-tavi Ökocentrum január 8. és március 14 között a szokásos éves nagykarbantartás miatt zárva tart

– írja az Ökocentrum saját oldalán.

A zárvatartás idején felújítás, festés, szépítkezés történik mind a főépület, mind a szabadidőpark területén. A látványosság 2024. március 15-től megújulva várja majd újra a látogatókat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

poroszló

ökocentrum

szórakozás

felújítás

kirándulás