Hihetetlen programkavalkád: zenével, tánccal várják a látogatókat Szegeden idén is

MTI   
  Megosztom
Hihetetlen programkavalkád: zenével, tánccal várják a látogatókat Szegeden idén is

A koncertek mellett vígjáték, musical, opera- és néptáncest, hét színházi produkció várja a közönséget nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpadán.

A programsorozat a Tiszavirág Néptáncegyüttes néptáncgálájával nyílik június 16-án, Berecz András mesemondó és a Juhász Zenekar közreműködésével, A mi mesénk címmel. Június 28-án és 29-án a Kultúrbrigád több mint négyszáz előadást megélt musicalét, Az Őrült Nők Ketrecét tekintheti meg a közönség. A darabot Alföldi Róbert rendezte, a főszerepekben Hevér Gábor és Stohl András látható.

Két héttel később, július 27-én Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicale, Az Ég tartja a Földet - Erzsébet, a szerelem szentje érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékokra. A főszerepben a fiatal színművész-házaspár, Bori Réka és Koltai-Nagy Balázs látható; Cseke Péter rendezése az Árpád-házi Szent Erzsébet életét és korát mutatja be.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház vendégjátékát a Játékszín előadása, Szente Vajk vígjátéka követi, az Aranylakodalom augusztus 3-án kerül színre. A darab 2020-ban Újszegeden is bemutatott Legénybúcsú folytatása.

Az újszegedi sorozat a Szép nyári nap című Neoton-musicallel búcsúzik a közönségtől augusztus 16-án és 17-én. Böhm György rendezésében, a Veres1Színház előadásában többek között olyan énekes lépnek színpadra, mint Náray Erika, Fésűs Nelly és Falusi Mariann.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

szeged

program

koncert