Színháznapokat rendeznek Kaposváron: ezek az izgalmas programok várják a gyerekeket

MTI   
  Megosztom
Színháznapokat rendeznek Kaposváron: ezek az izgalmas programok várják a gyerekeket

Huszonöt előadásra, valamint változatos szakmai- és kísérőprogramokra várja az érdeklődőket a XI. Kaposvári ASSITEJ Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Színházi Biennálé, amelyet május 6. és 10. között rendeznek a somogyi vármegyeszékhelyen.

A Kolibri Színházban működő ASSITEJ Magyar Központ és a kaposvári Csiky Gergely Színház szervezésében sorra kerülő seregszemlén a 2022 után bemutatott legjobb gyermek- és ifjúsági színházi előadások, színházi nevelési programok vesznek részt korosztályok szerint csoportosítva - adta hírül honlapján a ASSITEJ Magyar Központ.

Kitértek rá, a ciprusi Still Theater Group Still! A szobor, ami bejárta a világot című előadásával érkezik, a Ljubljana Puppet Theater a tavalyi Színházi Olimpián bemutatott Alagút című produkcióját hozza el Kaposvárra. ASSITEJ Magyar Központ honlapja szerint a fesztivált a Csiky Gergely Színház Túl a Maszat-hegyen című előadása zárja. A szervezők jelezték, az ötnapos rendezvénynek a Csiky Gergely Színház, az Együd Árpád Kulturális Központ (Agóra), a Szivárvány Kultúrpalota és a Lorántffy Zsuzsanna Református Iskola ad otthont.

Az ASSITEJ Magyar Központ a Csiky Gergely Színházzal közösen 2002 óta kétévente rendezi meg a biennálét, a versenyprogramban helyett kapott legjobbnak ítélt produkciót Üveghegy-díjjal jutalmazza a szakmai zsűri - utaltak rá. Hozzáfűzték, hogy a versenyprogram mellett szakmai beszélgetéseket, konferenciát is tartanak Kaposváron.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

kaposvár

szórakozás

színház

programok

gyerekek

rendezvény