Mégis felléphet Ócsán Koltai Róbert: kiderült, mi történt a legendás színésszel

HelloVidék   
  Megosztom
Mégis felléphet Ócsán Koltai Róbert: kiderült, mi történt a legendás színésszel

Nem az önkormányzati szabadidőközpont vagy a polgármester vonta vissza a korábbi döntést, a helyi reformátusok ajánlottak fel új helyszínt. A színművész nem kér fellépti díjat, mert ez neki erkölcsi kérdés - írta a Népszava.

A legendás színész, Koltai Róbert még áprilisban a közösségi oldalán osztotta meg nyílt levélben, hogy önálló estje azért maradt el, mert azt visszamondta Ócsa polgármestere és kitiltotta őt a városból - erről a HelloVidék itt írt. A bejegyzésre Bukadi Károly polgármester felháborodottan reagált: azt írta lejárató kampány célpontja lett, mivel politikai célzata volt annak, hogy a színész csak hónapokkal azután állt elő ezzel, hogy közölték vele, nem őt választják fellépőként.

Már nyolcvanéves vagyok, nagyon sok fellépésem volt az életben, és nem tudtam, hogy polgármesterek castingolnak, ez meglepett, hogy ő dönti el. Pedagógusnap alkalmából kértek fel, talán elterjedt, hogy elég sok tanárparódiám is van a műsorban

– mondta Koltai Róbert a Magyar Hang Kultúráj című műsorában az esetről.

A Jászai Mari-díjas színész, rendező közölte, hogy bár bosszantja az eset, de túl tudja magát tenni rajta. Azt is elárulta, hogy az ócsai református közösség felajánlott egy másik helyszínt, így végül mégis összejöhet az önálló est, amelyre a jegyek már mind el is keltek.

Mintegy három hete a helyi református vezető lelkész írt egy levelet, hogy nagyon szégyelli, ami történt, és engedjem meg, hogy ők meg meghívjanak

– mesélte aztán Koltai Róbert, aki azt is hozzátette, hogy ragaszkodott hozzá, hogy fellépési díj nélkül megy csak el, mivel ez neki nem anyagi kérdés volt, hanem erkölcsi.

Címlapfotó: WSSZ.hu / Mészáros Zsolt

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koltai róbert

színész

ócsa