Átadják a világrekorder sátoraljaújhelyi gyalogos kötélhidat: el sem hinnéd, milyen drága a belépő!

HelloVidék   
  Megosztom
Átadják a világrekorder sátoraljaújhelyi gyalogos kötélhidat: el sem hinnéd, milyen drága a belépő!

Nagy izgalmak elé nézünk 2024. június 4-én, ugyanis a Nemzeti Összetartozás Napján, ünnepélyes keretek között, átadásra kerül a Nemzeti Összetartozás Hídja, avagy a Zemplén723! – jelentette be a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark a Facebook oldalán.

Az átadó ünnepség 2024. június 4-én lesz, amelyen csak a meghívott vendégek vehetnek részt, ezt követően 2024. június 5-én a sátoraljaújhelyi és a sárospataki lakosok ingyenesen kipróbálhatják a hidat, lakcímkártya felmutatása ellenében. 2024. június 6-tól minden látogató számára megnyílnak a kapui a Szár-hegyet és a Várhegy tetejét összekötő világrekorder hosszú, kétirányú gyalogos kötélhídjának.

A híd nyitvatartási ideje megegyezik majd a Zemplén Kalandparkéval, így tehát 10:00-tól 19:00-ig lesz látogatható. A hídra való belépés ára 5.000 Ft. A sátoraljaújhelyi ill. sárospataki lakosok számára 20% kedvezményt biztosítanak a jegyárakból, melyet majd a Vár látogatóközpont pénztárában tudnak érvényesíteni a lakcímkártya felmutatásával.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

sátoraljaújhely

híd

utazás

szórakozás

zemplén kalandpark