Hoppá, ennek sok vidéki horgász örülni fog: 6 horgásztó fejlesztését jelentették be

HelloVidék   
  Megosztom
Hoppá, ennek sok vidéki horgász örülni fog: 6 horgásztó fejlesztését jelentették be

Turisztikai célú fejlesztéseket valósít meg a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége hat vasi helyszínen a TOP Plusz program támogatásával - derült ki a sajtóanyagból.


 


 

A „Megújuló horgászturisztikai helyszínek Vas megyében” című projektben hat helyszínen: Bükön, a horgásztónál, Kőszegen a Csónakázótó és a téglagyári tó környezetében, a vassurányi tónál, a Sárvár-Rábasömjéni Horgásztónál, a Rába ikervári szakaszán és a Vasvári II-es Horgásztónál valósul meg turisztikai infrastruktúra fejlesztése a magyar kormány és az Európai Unió közel 200 millió forintos támogatásával.

A pályázat konzorciumi formában valósul meg a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége vezetésével. A konzorcium tagjai: Büki Horgász Egyesület, Kőszegi Sporthorgász Egyesület, Vassurányi Sporthorgász Egyesület.

Az eseményhez kapcsolódó sajtóközlemény elolvasható ITT.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászat

vas megye