Döbbenetes videón a szörnyű invázió: így jön a veszedelem a Ráckevei-Soroksári Dunába

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes videón a szörnyű invázió: így jön a veszedelem a Ráckevei-Soroksári Dunába

Ahogy a következőkben látni fogjuk, a Ráckevei-Soroksári Duna (RSD) sem szűkölködik sajnos az inváziósnak számító busákból. Videó készült az, milyen az, amikor ellepik a Tassi-zsilipet.

Statisztikák ugyan nem állnak rendelkezésre a tekintetben, hogy egyes vízterületeken hány százalékban kerül a horogra ragadozó hal helyett inváziós busa, de horgászbeszámolók alapján kijelenthető, hogy az utóbbi években az ilyen esetek száma egyáltalán nem csökkent, sőt - írta korábban a Pecaverzum. A célzott busahorgászat egyre kedveltebb a horgászok körében. Árulkodó adat, hogy míg 2019-ben 15 tonna busát írtak be a fogási naplóba, addig 2022-ben már 46 tonnát.

Félelmetes busatumultus alakult ki most a Ráckevei-Soroksári Dunánál, a Tassi-zsilipnél:

@nyari.norbi.feedermania Jön a veszedelem az RSD-be.#nekedbe #foryou #hungary #fishing #horgászat ♬ eredeti hang - ⚓???? ??????⚓

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

busa

ráckevei-soroksári duna

horgász

mohosz