Megdöntötte saját rekordját a Dunakeszi Kavicsbányató: elképesztő, mennyi amurt fogtak

HelloVidék   
  Megosztom
Megdöntötte saját rekordját a Dunakeszi Kavicsbányató: elképesztő, mennyi amurt fogtak

Optimálisan alakultak a körülmények, a záporok és a szélmozgás is felfrissítette a tavat és segítette a versenyzőket. Természetesen a felkészültség mellett a precizitás és a profizmus a legnagyobb fegyver és a tó ismerete sem volt hátrány – írja a pecaverzum.hu.

A 22 páros nagy izgalommal várta az elmúlt hétvégén, hogy milyen lesz az időjárás és a halak étvágya a Dunakeszi Kavicsbányatavon. A párosok összesen több mint 1023 kilogramm halat fogott.

  1. Az első helyezett páros, a Beta-Mix Team tagjai, Nagy Martin és Farkas Milán 307 kilóval új tórekordot értek el.
  2. A második helyezett Veszélyes Elemek (Mohácsi Zoltán és Kulcsár László) 165,5 kilóig jutott.
  3. A harmadik helyen a Radnai István, Danyis János alkotta Lőtéri Kutyák csapata zárt 146 kilóval.

A verseny legnagyobb halért járó különdíjat Kui Ferenc kapta egy 18,4 kilós példányért.

Összességében egy nagyon eredményes és izgalmas versenyen vagyunk túl, ahol ismét bebizonyosodott, hogy a Dunakeszi Kavicsbányató is immár igazi versenypálya. Itt is lehet 24 óra alatt több mint 300 kiló halt fogni, csak kell hozzá kitartás, tudás, felkészültség, munka és munka!

– írják a Dunakeszi Horgásztó – Kavicsbányató Facebook oldalán.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

horgásztó

dunakeszi

kavicsbánya-tó

amur

szórakozás

sport

horgászverseny