Nagyszabású programmal készül idén az ország legrégebbi fesztiválja: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Nagyszabású programmal készül idén az ország legrégebbi fesztiválja: mutatjuk a részleteket

 50 éves lesz idén az ország egyik legnagyobb családi fesztiválja, a Boglári Szüreti Fesztivál.

A rendezvényen idén nyáron is színes programkavalkáddal, több tucat koncerttel, vásárral, kézműves udvarral, gasztronómiai különlegességekkel, egészség szigettel, gyermekfesztivállal és az ország jeles borvidékeinek boraival várják a látogatókat. Több mint 100 produkció, a művészvilág színe-java, táncházak, zene, mulatság a boglári Platán-strandon.

A kiállításon Kovács Miki dakaros Scania kamionján felül a Kermor Motorsport formula autók, versenyautók, utcai autók, motorok és elektromos rollerek is mustrára kerülnek öt napon át, sőt minden nap egy-egy nagy autós találkozó mezőnye tölti ki a területet a nagyszínpad előtt 10-15 óra között.

Augusztus 16-án a BMW találkozó különlegességeivel kezdődik a program, majd a márkafüggetlen Garage OTT, RAT és tuning találkozójával folytatódik szombaton. A következő napokban az Alfa Romeo Hungary Club programjait, majd a Scuderia Ungherese olasz autók találkozóját, és a zárónapon a Meeting On The Beach autóhifi és tuning bemutatót nézhetnek meg az érdeklődők. A fesztivál nemzetközi vendége idén Olaszország lesz.

Az ITALIA-EXPO mezőgazdasághoz, növénytermesztéshez, állattenyésztéshez nélkülözhetetlen technológiák gyártóit sorakoztatja fel a kikötő felőli oldalon a sétány melletti árnyékos fák tövében. Augusztus 18-19-én két Generali szűrőbusz végez ingyenes PSA, csontsűrűség és egyéb szűréseket 11-19 óra között a kikötővel szemben a strandon.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

bb

fesztivál

balatonboglár