Kezdődik a bérletárusítás: itt a lista, ezeket az előadásokat láthatjuk a Szegedi Nemzeti Színházban

MTI   
  Megosztom
Kezdődik a bérletárusítás: itt a lista, ezeket az előadásokat láthatjuk a Szegedi Nemzeti Színházban

Elkezdődik a bérletárusítás szerdán a Szegedi Nemzeti Színházban, a teátrum a következő évadban is színes műsorkínálattal, zenés és prózai előadásokkal, táncjátékokkal és kortárs ősbemutatóval várja a közönséget.

A színház kínálatában tizenhatféle kötött bérlet szerepel, de a gyermek-, illetve a három és öt előadásos szabadbérlet sem hiányzik a palettáról. Az első száz bérletvásárlót Iván László Pro Theatro-díjas fül-orr-gégész professzor Stáborvos jelmezben a nemzetközi operaszínpadokon című könyvével, valamint a Kaszás Attila Díjátadó Gálára szóló páros belépővel ajándékozzák meg.

A következő évadban a Szegedi Nemzeti Színház a Nagyszínházban bemutatja a My Fair Lady című musicalt, a Szegedi Kortárs Balett újragondolt Diótörő című mesebalettjét, a Pillangókisasszonyt, A dzsungel könyve című musicalt, A varázsfuvolát, a Marica grófnőt, koncertszerű előadáson lesz látható a Parasztbecsület és a Bajazzók, valamint Erkel Ferenc Bánk bánja, és kortárs magyar ősbemutatóként tűzik műsorra Varsányi Anna A szent című darabját.

A Kisszínházban Mihail Bulgakov Iván, a rettentő című komédiája, Bertolt Brecht A kaukázusi krétakör című zenés színműve, Martin McDonagh Vaknyugat című darabja, a Szegedi Kortárs Balett Jelenetek a házasságról című előadása, Tamási Áron Énekes madár című drámája, valamint az Aiszkülosz azonos című tragédiája és valós történetek alapján írt Oltalomkeresők című színmű szerepel a premierek között.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

szeged

színház

bérletek