Fesztiváloznál még kicsit? Háromnapos bulit rendeznek Salgótarjánban

MTI   
  Megosztom
Fesztiváloznál még kicsit? Háromnapos bulit rendeznek Salgótarjánban

Háromnapos jazzfesztivált rendeznek Salgótarjánban; a III. Jazz STation nyitórendezvényén Falusi Mariann, Szűcs Gabriella és Váczi Eszter lép fel Pop, Swing & Soul címmel szeptember 6-án.

A koncertet a József Attila Művelődési Központ színháztermében tartják meg

- közölte a programot a rendező Salgótarjáni Rendezvény és Médiaközpont a honlapján.

Szombaton a Beszterce-lakótelepi Tóstrandon Amerika hangulatát idézi meg a Hot Jazz Band, az Anna & The Band és a Teachers Session. A "Tópart New Orleans"-nak nevezett eseményen a táncelőadások mellett lesz hangszerbemutató, kézműves ételek és italok kóstolója és Al Capone-jelmezverseny is.

A WindSingers együttes acapella koncertje zárja a fesztivált vasárnap a Szent József Plébániatemplomban. A III. Jazz STation támogatója Salgótarján megyei jogú város önkormányzata és a Nemzeti Kulturális Alap.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jazz

jazzfesztivál

salgótarján