Cukiságbomba: újabb lakóval bővült a vidéki állatkert + videó!

HelloVidék   
  Megosztom
Cukiságbomba: újabb lakóval bővült a vidéki állatkert + videó!

Augusztus végén újabb albérlő érkezett a nagy cápás akváriumba Pécsen, méghozzá Charlie, a hím zebracápa.

Az állat eredetileg a budapesti Tropicarium lakója, de most új akvárium épül ott számára, és amíg a munkálatok tartanak, itt, a pécsi zooban kapott ideiglenes lakhelyet - számolt be róla a pecsma.hu.

A lap Nemes Viktóriától, az állatkert zoopedagógusától megtudta, a cápa úr megszokta a helyét, és a nagy akvárium többi lakójával is jól kijön, többek közt a park régi rezidensével, Fülöpkével, a feketeúszójú szirticápával, de azzal a zebracápahölggyel is, ami szintén a Tropicariumból érkezett ide még tavaly augusztusban.

Így most már két cápafaj három képviselője úszkál az állatkert 100 ezer literes akváriumában több mint százféle színes trópusi hallal és egyéb különleges élőlényekkel együtt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

pécs

állatkert

állat