Idén is özönlöttek a magyarok ebbe a fürdőbe: vajon, mi a titka?

HelloVidék   
  Megosztom
Idén is özönlöttek a magyarok ebbe a fürdőbe: vajon, mi a titka?

Annak ellenére, hogy a 2019-es látogatottságot nem sikerült megdönteni, eredményes nyarat zárt a pápai strand. A Várkertfürdőben a nyári hónapokban 127 ezren fordultak meg.

Igencsak eseménydús szezont tudhat maga mögött a pápai Várkertfürdő, mely június 1-jétől várta a strandolni vágyókat. A legfontosabb beruházás idén a 2003-ban épült meleg vizes ülőmedence felújítása, korszerűsítése volt, melyet saját erőből – mintegy 30 millió forintból – valósítottak meg. Emellett szintén önköltségen 150 millió forintot meghaladó fejlesztés keretében napelemparkot épített a fürdő, mely a nappali fogyasztás 98 százalékát biztosítja és nagyjából négy év alatt térül meg - számolt be róla a veol.hu.


A Várkertfürdő saját rendezésű eseményei – Nagy vízipisztolycsata, Strandok éjszakája, Várkertfürdő születésnapja – is jól sikerültek, sokan váltottak jegyet az egész napos programokra. A lap Nagy Zsolttól, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. vezérigazgatójától megtudta, a tavalyi évhez képest nőtt a látogatottságuk.

Az általam utolsó békeidőnek titulált 2019-es évben nagyjából 140 ezer vendégünk volt, tavaly megközelítettük a 120 ezret, idén pedig a statisztikák alapján a tervet túlteljesítettük, hiszen 127 ezer belépést regisztráltunk

– mesélte a lapnak az igazgató.

Mint mondta, a minihotel tekintetében csúcsokat döntögetekk – emelte ki a létesítmény vezetője, aki szerint az, hogy a legnehezebb időkben, a koronavírus-járvány és az energiaválság alatt is sikerült talpon maradniuk, annak köszönhető, hogy racionalizálták a kiadásaikat, valamint a kormánytól és a pápai önkormányzattól is anyagi segítséget kaptak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

pápa

fürdő

kikapcsolódás