Jövő pénteken kezdődik a háromnapos Miskolci Piknik: mutatjuk a fellépők listáját

MTI   
  Megosztom
Jövő pénteken kezdődik a háromnapos Miskolci Piknik: mutatjuk a fellépők listáját

Jövő pénteken kezdődik a három napon át tartó Miskolci Piknik a vármegyeszékhelyen, ahol többek között a német lemezlovas, Alle Farben is fellép.

A rendezvényen a tavalyi évtől eltérően idén csak két színpadon - a Szent István téren és a Villanyrendőrnél - lesznek koncertek. Az Erzsébet térre a szervezők egy "gasztro szigetet" állítanak fel, ahol a helyi vállalkozások és séfek mellett Rácz Jenő és Mede Ádám is látványfőzést tart majd.

A piknik első napján a délután fél háromkor kezdődnek el a zenei programok, a Szent István téri nagyszínpadon mások mellett fellép Csordás Tibi, Bréda Bia és Manuel is, a színpad utolsó előadója pedig a német lemezlovas, Alle Farben lesz.

Szombaton a legkisebbeknek is tartogatnak programot a szervezők, fellép a Farkasházi Réka és a Tintanyúl, de gólyalábas műsort is megnézhetnek a gyermekek. Később mások mellett Pullmaxx, majd Desh gondoskodik a jó hangulatról, akit az est fő fellépője, Majka követ a Szent István téren.

A Villanyrendőrnél többek között a Groovehouse és a Bonbon koncertezik majd, míg a gasztro szigeten a látogatók több látványfőzésen - köztük a Rácz Jenőén - is részt vehetnek.

A vasárnapi program szintén gyermekprogramokkal kezdődik a Miskolci Piknik nagyszínpadán, délelőtt tíztől Horagus mester cirkuszán, utána az Alma együttes koncertjén, majd az Alkalmi Csibészek gólyalábas csoport előadásán vehetnek részt a kicsik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

miskolc

piknik

program