Falnivaló programok várnak: a gasztronómia áll a Múzeumok Őszi Fesztiváljának középpontjában

MTI   
  Megosztom
Falnivaló programok várnak: a gasztronómia áll a Múzeumok Őszi Fesztiváljának középpontjában

Minőségét megőrzi! mottóval szeptember 30-án kezdődik a Múzeumok Őszi Fesztiválja. Az országos rendezvénysorozat idén a gasztronómiai kultúrát és annak múzeumi vonatkozásait állítja a középpontba.

A november 10-ig tartó fesztivál mintegy 600 programmal visz minket közelebb a magyar gasztronómiához, és ezáltal mindahhoz, ami többek között magyarrá tesz, megtart minket a mindennapokban - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a rendezvénysorozat csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A 19. alkalommal megvalósuló rendezvénysorozaton több mint 140 múzeum, köztük 50 fővárosi és 91 vidéki intézmény várja az érdeklődőket kilenc programtematikához kapcsolódva. A fesztivál célja a múzeumok és a gasztronómia kapcsolódási pontjait bemutatni, a fenntarthatóságot és az egészséges életmódot támogató gasztronómiai tudást múzeumi keretek között népszerűsíteni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

múzeum

múzeumok őszi fesztiválja

minőségét megőrzi

gasztronómia