Halloween az állatkertben: mutatjuk, mivel vár a Zoo Debrecen az őszi szünetben

HelloVidék   
  Megosztom
Halloween az állatkertben: mutatjuk, mivel vár a Zoo Debrecen az őszi szünetben

Október 23. és 31. között a Zoo Debrecen egyedi őszi és Halloween légkörrel várja a látogatókat, ahol minden nap új élményekkel gazdagodhat az egész család. A park gyönyörű őszi színekben tündököl, miközben a Halloween atmoszférája lengi be a területet, látványos díszletekkel és különleges programokkal.

Az őszi szünetben a látogatók felfedezhetik a park valamennyi attrakcióját, és korlátlanul élvezhetik a szórakozást a varázskarszalaggal, amely korlátlan játékgép-használatra jogosít. Október 23. és 31. között, minden nap 10:00-16:00 óra között 24 különböző játékgép várja a kalandvágyókat, ahol mindenki megtalálhatja a neki tetsző élményt, legyen szó izgalmas vagy éppen családias kikapcsolódásról, mindezt a park őszi varázsában. Emellett a Zoo Kuckó is nyitva áll a látogatók előtt minden nap 10:00-12:00, valamint 13:00-15:00 óra között, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek új lakóinkkal, köztük a kéknyelvű szkinkekkel, ostorlábúakkal, tűzszkinkkel, valamint egy óriáskígyóval. A park területén új egyedek is érkeztek, mint a kapibara, alpaka és welszi juh, akik szintén várják a látogatókat.

Az őszi szünet kiemelkedő eseménye a jubileumi 10. Halloween, amely tematikus programokkal várja a vendégeket. A parkot félelmetesen izgalmas dekorációk és Halloween attrakciók varázsolják különlegessé. A látogatók részt vehetnek boszorkányos foglalkozásokon, felfedezhetik az Elvarázsolt Kastély titkait, miközben az október 31-i esti programok igazi csúcspontot jelentenek. A park ezen az estén megmutatja félelmetes oldalát, ahol jelmezverseny, gólyalábas cukorkaosztók, rémisztő élőszobrok, valamint látványos tűzzsonglőr-show és az eddigi legnagyobb LED-show várja a látogatókat. A bátrabbak részt vehetnek a Kriptozoológiai sétákon, ahol kihalt és mitikus lények világába pillanthatnak be, vagy meglátogathatják a Kihalt állatok temetőjét, ahol hátborzongató lakókkal találkozhatnak. Ezek a programok garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak minden korosztálynak.

Idén először az őszi szünetben megrendezésre kerül a Zootábor is, amely október 28. és 31. között várja az általános iskolás gyerekeket. A tábor résztvevői játékos formában ismerkedhetnek meg az állatkert lakóival, és tematikus programokon vehetnek részt, amelyek az állatokkal való közvetlen találkozásra és a természet szeretetére építenek. A Halloween hangulatú díszletek tovább fokozzák az élményt, így a tábor kalandokkal, tanulságos pillanatokkal és emlékezetes élményekkel várja a gyerekeket. A jegyek már elérhetők online elővételben. A helyek gyorsan fogynak, és bizonyos programok limitált létszámhoz kötöttek, így érdemes időben biztosítani a belépőket a garantált élményekért!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

halloween

debrecen

zoo debrecen

állatkert