Nem semmi kapása volt: óriási tokhalat fogott a Príma Primissima díjas műsorvezető + Fotó

HelloVidék   
  Megosztom
Nem semmi kapása volt: óriási tokhalat fogott a Príma Primissima díjas műsorvezető + Fotó

Magyarországon már átlépte a regisztrált horgászok száma az egymilliót, az ő táborukat erősíti a népszerű híradóbemondó, az ATV műsorvezetője, Nemes Anna.

Az ATV Príma Primissima díjas híradósa, Nemes Anna a közelmúltban lett hivatalos horgász, és máris egy hatalmas tokhallal küzdhetett meg.

Három szó: jött, látott, győzött. Négy napot töltöttünk Tokajban, ahova Anna már hivatalos horgászként tartott velem

– idézte Nemes Anna kedvese, Bársony István privát posztját az atv.hu.

Az idő nem volt a legkegyesebb hozzánk, de szokták mondani, hogy akkor horgászunk amikor jól esik. Nehéz peca volt, de nem eredménytelen. Első kapására megdöntötte eddigi életem tokhal rekordját. Nagyon büszke vagyok, mert az elejétől a végéig ő fárasztotta ki. Azért az utolsó éjszaka én is kipiszkáltam egy 20 kg feletti pontyot. De a túra abszolút győztese az én kis horgászom”

- zárul a poszt.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pecázás

horgászat

atv

nemes anna

horgászat