Bezár Debrecen ikonikus romkocsmája: elárulták, milyen durva ok áll a háttérben

HelloVidék   
  Megosztom
Bezár Debrecen ikonikus romkocsmája: elárulták, milyen durva ok áll a háttérben

A debreceni Roncsbár bejelentette, hogy valóban bezárnak, azonban utolsó, októberi hónapjukban még minden a normál kerékvágásban zajlik, többek között az Alvin és a mókusok és a Paddy and the rats is koncertezik náluk a hetekben.

Mint azt már sokan tudjátok, a Roncsbár is helyszínéül fog szolgálni a későbbiekben megvalósuló Fórum 2. bevásárlóközpontnak, így sajnos búcsút kell, hogy intsünk egymásnak. Fantasztikus 12 év van mögöttünk, mely alatt nemcsak a Város, hanem Kelet-Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb szórakozóhelyévé és igazi turisztikai látványossággá nőttük ki magunkat Veletek közösen

- írja a népszerű bár a Facebook oldalán.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

romkocsma

debrecen

fórum

szórakozás

rock