Lépett a MÁV: végleg leszámolnak az ijesztő aluljárókkal

HelloVidék   
  Megosztom
Lépett a MÁV: végleg leszámolnak az ijesztő aluljárókkal

Megkezdődött a „Színezd újra! Alkotói Napok 2018” című aluljárófestő pályázat kivitelezési szakasza. A hétvégén, Bicskén és Mendén szépülnek meg a vasúti gyalogos aluljárók. Mindeközben száznál is több aluljáró rendbetételét végzi el a MÁV 2019. május végéig tartó országos programjában.

Augusztus közepén jelent meg a „Színezd Újra! Alkotói Napok 2018” pályázat, a felhívásra 29 érvényes pályázat érkezett, ezek közül a vasúttársaság kiválasztotta azokat az alkotásokat, amelyek fővárosi és vidéki állomások gyalogos aluljáróit díszíthetik. Az egyéni és csoportos alkotók pályaműveit az alapján értékelte a MÁV, hogy azok megítélése szerint alkalmasak-e az aluljárók hangulatának javítására.

A győztes pályázókkal folytatott személyre szabott egyeztetés eredményeként a kivitelezések idén novemberben kezdődnek és a fagyok elmúltával jövő tavasszal folytatódnak. A most következő hétvégéken a bicskei és a mendei állomásokon valósítják meg elképzeléseiket a győztes pályázók. A vasúttársaság azt reméli, hogy a civil alkotók falfestményeit mindenki tiszteletben tartja és megóvja a rendbe tett aluljárók tisztaságát is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

festés

szépül

hellovidek

máv

aluljáró